Pentru copt,se pregatesc 2 forme de tort,una mare si una mai mica.Iaurtul se amesteca cu zaharul,ouale si uleiul adaugat treptat(pentru masurarea uleiului,zaharului si fainei se foloseste aceiasi masura ca pentru iaurt).Se presara apoi cite putina faina,amestecata inainte cu praful de copt si se amesteca incet.
Se toarna aluatul obtinut in tavile unse cu unt si se coace in cuptorul incins,la foc potrivit,30-40 de minute.
Pentru crema,in laptele fierbinte aromat cu vanilie,se adauga ouale batute cu zaharul si faina,care se amesteca la foc mic,pina se leaga.Cind se raceste se toarna pe cele trei blaturi,care se orneaza cu nuca,ciocolata rasa si nuca de cocos.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii