Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi apoi zaharul. Bati tot timpul pina se intareste spuma.Pui toate galbenusurile si le amesteci incet cu albusurile.Adaugi faina in ploaie si omogenizezi. Coci blatul in tava unsa si tapetata.
Crema: amesteci faina cu laptele rece si fierbi compozitia pe foc mic pina se face ca o ciulama groasa.Separat freci untul cu zaharul.Amesteci apoi aceste 2 compozitii si incorporezi cacaua si esenta de rom.
Pentru crema din plic urmati instructiunile.
Pentru sirop puneti toate ingredientele pe foc si le dati in clocot.
Asamblarea tortului:taiati primul blat in 3 parti le insiropati si puneti crema intre ele.Pentru urechi si papion le veti decupa din al doilea blat (blat care dupa decupare il veti taia apoi tot in trei parti).Dupa aceea incepeti sa ornati cu frisca ca in fotografie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii