Se face un pandispan din ingrediente. Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, se pune uleiul treptat, galbenusurile frecate se adauga si ele, praful de copt se amesteca cu faina, dupa care se adauga la la compozitia din oua.
Se tapeteaza o oala putin mai mare cu faina, se pune compozitia si se coace la cutor preincalzit 30-45min. Se scoate din cuptor se lasa sa se raceasca si se taie din doua parti paralele, dar foarte putin, cam 5 cm. Dupa care se taie blatul mare in doua sa obtinem 3 foi care se insiropeaza si se pune prima foaie, se pune putina frisca batuta si jumatate din cutia de ananas. Se pune a doua foaie se insiropeaza si se face la fel ca la prima dupa care partile cele mici care s-au taiat, se unesc si se pun deasupra cumva la 3 sfert distanta de o pare a blatului in asa fel incat sa obtinem o macheta de masina. Se fac din ciocolata topita doua oglinzi care se baga la congelator sa se intareasca.
Se orneaza cu frisca dupa care se finalizeaza cu celelalte ingrediente de ornat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii