Separi albusurile de galbenusuri.Bati albusurile spuma,apoi adaugi zaharul si bati pina se intareste,apoi adaugi galbenusurile pe rind ,apoi adaugati faina in ploaie.Se coace intr-o tava dreptunghiulara.Dupa ce s-a racit tai blatul in 4 pe lungime.Suprapui cele 4 foi si tai un sfert din suprafata lor in plan inclinat,ca sa obtii partea din fata a masinii.Partea ramasa o asezi rasturnata deasupra masinii,ca sa obtii partea superioara a masinii.
Crema:amesteci faina cu laptele si fierbi pe foc mic pina se ingroasa ca o ciulama.Separat freci untul cu zaharul.Amesteci cele 2 compozitii si incorporezi cacaua si esenta de rom.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii