Ouale cu zaharul si gelatina inmuiata in laptele rece se pun la fiert pe Baine-Marie se lasa pana se ingroasa si se pune la rece. Jumatate din cantitatea de frisca vegetala se bate cu mixerul si se adauga si Mascarpone, se adauga vanile si se amesteca cu compozitia fiarta si racita pana devine uniforma. Piscoturile stopite cu putin sirop se aseaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu folie si se aseaza compozitia compozitie peste , apoi se mai aseaza un strat de piscoturi, se stropesc cu sirop si se pune la rece pentru 2 ore. Se rastoarna pe o tava drepunghiulara si se orneaza cu frisca batuta si cu decor de ciocolata.se serveste rece.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii