Se pune la topit untul impreuna cu ciocolata, la foc mic. Cand s-a topit totul se ia de pe foc si se adauga orezul expandat pana vedeti ca aluatul este tare si ramane unit. Luam o tava rotunda o imbracam in pelicula si punem compozitia apasand bine cu mana ca sa nu ramana goluri. Acoperim cu marginile peliculei si punem la frigider cateva ore. Cand s-a intarit scoatem tortul din pelicula si ornam dupa placere. Insa, se poate lasa si asa, cum am facut eu.
Gata! Este forte simplu, nu-i asa?
Este cel mai simplu tort de facut, mai ales pentru petrecerile copiilor. Noi l-am gasit aproape la toate zilele de nastere ale colegilor fiului meu.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii