Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de copt stins în oţet.Se pune câte puţină faină.Se bat albuşurile spumă şi se adaugă peste compoziţia de mai sus.
Se împarte compoziţia în două.
Într-o parte se adaugă 1 lingură apă caldă şi 2 linguri cacao,iar cealaltă se lasă aşa cum este.Se pun compoziţiile în tăvi diferite se coc şi după ce se răcesc se taie în nr,egal de felii.
Crema de vanilie: Se pun pe foc într-o cratiţă cu apă toate ingredientele şi se fierb până se ingroaşă.
Glazura: Se dă un clocot şi când este gata se pune untul.
Se toarnă când este rece.
Se unge o felie alba cu cremă,apoi una cu cacao şi tot aşa până la sfârşit.Deasupra se pune glazura.Se taie felia de tort oblic.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii