Zaharul se fierbe cu cacao pina se leaga putin;se lasa sa se raceasca cam 10 min si se adauga pe rind galbenusurile
Compozitia se imparte in doua
Blatul :
-in prima jumatate se pune faina si se coace in cratita tapetata cu hirtie ,in cuptor incalzit in prealabil ,la foc mic.
Crema :
-in a doua jumatate se aduga albusurile batute spuma tare ; se adauga untul frecat spuma
Se iau citeva linguri din compozitie pentru ornat
Restul se amesteca cu fructele si nucile(toate sau o parte din ele,cum va place)-
Blatul se taie in doua ,se pune crema si se acopera cu restul de crema fara fructe
Daca vreti il puteti pudra cu cacao sau orna cu frisca

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii