Am folosit un blat cumparat. Am mixat 400ml frisca cu zahar, am topit untul si cand s-a racit l-am pus peste frisca si am mai mixat 5-6 minute. Visinele le-am tras la tigaie cu cele 6 linguri de zahar brun. Pentru asamblare: pe fiecare felie de blat am insiropat-o cu sirop de la visine, apoi am pus frisca cu unt si visine pana ajungem la final.
Apoi imbracam tortul cu frisca, tocam o tableta de ciocolata si ornam tortul pe margini, punem si cateva visine pentru ornare si cateva aschii de ciocolata. Se da la frigider 5-6 ore.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii