Blat:
Ouale se bat 10 minute cu 2 linguri apa, zahar si sare.
Se amesteca faina cu praf de copt, amidon si alune si se inglobeaza in oua.
Blatul se coace 30 de minute la 190 grade, intr-o forma cu hartie.Cand se raceste,se taie pe jumatate, iar cele 2 jumatati se intorc spate in spate.Intre aripi se aseaza o rulada pentru a forma corpul fluturelui.Blatul se taie pe jumatate, se insiropeaza si se umple cu crema.Se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Crema:
Galbenusurile cu zaharul si zeama de portocala se pun la fiert, la baie de abur, sau la foc fff mic amestecindu-se continuu, pina se ingroasa si apoi se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu margarina batuta spuma si cu crema finetti.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii