Se face o cafea tare din 2 linguri mari de cafea si 250 ml. apa.
Se freaca praful de vanilie cu lapte si zahar dupa instructiunile de pe plic pana se obtine o crema inchegata.
Se inmoaie pe rand piscoturile de champanie in cafea si se aseaza intr-o forma rotunda, pe 2 straturi. Se toarna crema de vanilie. Se repeta operatia pana se obtine un tort de inaltime medie. Se da la rece. Dupa ce s-a racit bine, se acopera cu aceeasi crema de vanilie.
Se da la rece.
Eu l-am ornat ca in foto.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii