La multi ani si bine v-am regãsit!
Acest tort a fost pe masa noastrã de Revelion, de aceea si lumânarea:)
Alunele de pãdure se pot înlocui cu migdale sau nuci.
Pentru blat
* Bate spumã untul topit cu zahãrul, gãlbenusele pe rând si albusele bãtute separat.
Apoi fãina, praful de copt si cacaoa.
La urmã fructele cristalizate tocate si alunele.
* Unge o formã de coronitã si toarnã blatul. Dã la copt circa de 45 min. la 180ºC. Scoate.
Între timp topeste ciocolata cu untul si toarnã peste blat.
Decoreazã dupã plac, poftã mare:)
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii