Tapetam o forma de tort cu marginile detasabile cu piscoturi inmuiate in compot de piersici. Se pun piscoturi si pe margini si pe fundul tavii.
Gelatina se pune la hidratat in 200 ml. suc de fructe, apoi se pune pe foc la topit, fara sa o lasam sa fiarba.
Crema de branza se amesteca cu zaharul pudra, se adauga esenta de vanilie, iaurtul, gelatina si frisca batuta tare. Se pun si fructele taiate cubulete.
Se toarna aceasta compozitie peste piscoturile din tava.
Punem si deasupra peste compozitie un rand de piscoturi inmuiate in suc de fructe.
Se da la rece peste noapte.
Se detaseaza marginile tavii si se decoreaza dupa plac.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii