Se pune gelatina la hidratat in 3 linguri de apa rece si se lasa pana preparam cremele.
Se pune gelatina la hidratat in 3 linguri de apă rece şi se lasă până preparăm cremele.
Se pregateste budinca de vanilie la rece din lapte, praf şi esenţă de vanilie.
Se bate frişca spumă nu foarte tare împreună cu zahărul Bourbon.
În crema de vanilie de adaugă frişca bătută, apoi gelatina pe care am pus-o după hidratare la foc mic până s-a încălzit şi dizolvat.
Se amestecă bine, după care se adaugă stafidele şi fructele din dulceaţă.
Se toarnă compoziţia în tava tapetată cu folie de plastic.
Se dă la rece pentru 4-5 ore, după care se poate răsturna pe un platou şi se poate orna după preferinţă.
Poftă bună!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii