Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga laptele si se pun intr o cratita la foc mic. Se amesteca mereu pana se ingroasa putin. Nu se fierbe!
Gelatina se dizolva in sucul de la ananas. Se adauga peste lapte si se mai lasa la foc mic pana se dizolva.
Cand crema s a racit putin se amesteca cu trei sferturi din cantitatea de frisca,se adauga aromele, stafidele(care s au lasat la inmuiat de seara intr un pahar cu apa si esenta de rom), ananasul taiat cubulete mici. Se amesteca bine.
Se ia o forma si se inveleste cu folie de plastic. Piscoturile inmuiate in lapte sau suc de fructe se aseaza pe fundul formei si se toarna peste ele compozitia. Se da la rece 2-3 ore. Se rastoarna pe un platou, se orneaza cu restul de frisca si fructe.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii