Pachetele de gelatina se pun la inmuiat in zeama de la compotul de ananas aprox 30-50 min. Dupa ce s-a facut compacta, gelatina se amesteca cu galbenusurile si 100 g de zahar si se pune la foc mic pana se face o compozitie ca o budinca.
Albusurile se bat spuma si apoi se adauga zaharul ramas putin cate putin.
Separat se face frisca; jumatate din cantitatea de frisca se amesteca cu albusul batut spuma si cu gelatina calduta.(gelatina trebuie sa fie neaparat calda pt k altfel nu se va omogeniza).
Dupa ce ati amestecat compozitia, turnati-o intr-un vas inalt(cratita) pe fundul caruia s-au pus bucatile de ananas din compot.
Se lasa la frigider pana se intareste, apoi se aseaza pe un platou si se orneaza cu frisca ramasa
sper sa va placa.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii