Se freaca zaharul cu galbenusurile pina ce se albesc. Se adauga untul frecat spuma, o lingura esenta tare de cafea si 50 gr. cacao. Se amesteca bine. Se unge farfuria sau suportul cu putina crema, se aseaza biscuitii unul linga altul, se stropesc cu rom. Se pune un strat de crema, apoi un rind de biscuiti. Se stropesc cu rom, se pune iar un stat de crema si se continua tot asa pina ce se termina biscuitii. Se imbraca cu crema peste care se prasara biscuiti sfarimati marunt sau nuci taiate.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii