Tort din biscuiti si nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. biscuiti
  • 300 gr. unt
  • 250 gr. zahar
  • 3 galbenusuri
  • 2 linguri de cafea cernuta
  • 50 gr. rom
  • 100 gr. nuci
  • 50 gr. cacao

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu galbenusurile pina ce se albesc. Se adauga untul frecat spuma, o lingura esenta tare de cafea si 50 gr. cacao. Se amesteca bine. Se unge farfuria sau suportul cu putina crema, se aseaza biscuitii unul linga altul, se stropesc cu rom. Se pune un strat de crema, apoi un rind de biscuiti. Se stropesc cu rom, se pune iar un stat de crema si se continua tot asa pina ce se termina biscuitii. Se imbraca cu crema peste care se prasara biscuiti sfarimati marunt sau nuci taiate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise