Se amesteca crema mascarpone cu zaharul,smantana si vanilia in care se adauga gelatina topita in sucul de ananas(conform instructiunilor de pe pachet), iar apoi se adauga frisca batuta bine, amestecandu usor de sus in jos si fructele de ananas, dupa gust.(se pot folosii oricefel de fructe va place)Intr-o forma rotunda de tort se aseaza o folie de plastic,piscoturile se pun de jur imprejurul formei,apoi se toarna crema ,se da la rece pentru 2 ore.Se scoate tortul pe un platou si se orneaza cu fructe si frisca,in functie de imaginatia fiecaruia
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii