Se amesteca bine biscuitii cu nuca,galbenusurile,stafidele,visinele,cele 7 linguri de zahar,rom si margarina,se aseaza pe un platou si i se da forma dorita.
Se bat spuma albusurile cu 12 linguri de zahar,restul de zahar se caramelizeaza si se amesteca apoi cu spuma.Se orneaza tortul cu spuma caramelizata,frisca batuta (daca folositi frisca vegetala adaugati zahar cand o bateti pentru ca altfel nu este deloc dulce)si visine.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii