Porniti cuptorul cu circa 10 minute inainte de a coace.
Tapetati cu hartie pergament fundul unei forme pentru copt blaturi, cu diametrul de circa 20 cm, in care veti coace bezeaua.
Bateti albusurile spuma tare, impreuna cu praful de copt. incorporati treptat zaharul, apoi bateti din nou albusurile pana se intaresc. Adaugati esenta de migdale si fulgii macinati; amestecati usor cu ajutorul unei spatule.
Din aceasta compozitie coaceti 3 blaturi de bezea cu diametrul de circa 20 cm fiecare. Lasati blaturile sa se raceasca complet inainte de a indeparta hartia.
Frecati untul cu cacao si cu zaharul pudra, apoi adaugati laptele si amestecati din nou pana obtineti o compozitie fina, omogena.
Pastrati pentru ornat circa un sfert din amestecul de fructe. Ungeti un blat de bezea cu o treime din crema de ciocolata, presarati o treime din amestecul de fructe, apoi repetati operatia pentru celelalte blaturi, crema si fructele ramase.
Presarati fulgii de migdale si fructele pentru ornat, pudrati cu zahar si lasati cam o ora pana il serviti.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii