Crema:
Se pun la topit 100 g zahar, se intind pe peretii vasului si se lasa la racit.Intre timp se bat ouale cu zaharul,faina,se adauga laptele,cafeaua,esenta,se toarna in vasul in care am topit zaharul si se baga la cuptor pentru 15 minute.
In acest timp pregatim blatul.Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile unul cate unul,si faina.
Se scoate crema din cuptor,se adauga compozitia pentru blat si se da la cuptor pentru inca 30 de minute.
Cand se scoate din cuptor,se lasa la racit in acelasi vas o ora, doua,si se rastoarna pe un platou.Blatul va fi dedesubt,iar crema de-asupra.Se orneaza dupa preferinte.
Eu am ornat cu ciocolata alba,ciocolata neagra,un pic de nuca de cocos si perlute.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii