Se tapeteaza tava cu zahar (300 de grame), se caramelizeaza pe aragaz.
1 kg de mar se curata se taie felii, se aseaza in tava peste zaharul caramelizat. Se toarna crema, apoi blatul.
Se da la foc 30 de minute (10 de minute la foc iute, 20 de minute la foc potrivit).
Se lasa sa se raceasca in tava, se rastoarna apoi pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii