Gelatina înmuiata, laptele, zaharul si ouăle se pun la fiert la foc mic. Se mesteca continuu.
Când se leagă ca o smântâna si dispare spuma se lasă la rece.
Se bate frişca. Se amesteca fructele tăiate in compoziţie si se pune frişca. Se face o forma circulara din carton, se pun pişcoturile ca un gard. Se toarnă compoziţia. Se pune in frigider.
După ce se intareste puţin se ornează cu frişca si fructe. A doua zi se scoate suportul din carton.
(Pişcoturilor li se taie partea rotunda de jos pentru a sta mai bine.)
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii