Se spala bine orezul. Se toarna laptele intr-o cratita si se pune pe foc. Cand da in clocot, se adauga orezul, zaharul si sarea si se lasa sa fiarba incet, aproximativ o ora, amestecand din timp in timp.
Cu 30 de minute inainte de a fi gata, se incorporeaza coaja de lamaie si de portocala, se lasa sa mai fiarba putin si se pune la rece (peste o cratita cu apa rece sau la frigider).
Se unge forma de tort cu unt si se presara in ea pesmetul.
Se incorporeaza ouale intregi si galbenusul in orezul racit, se adauga migdalele si se toarna compozitia in forma pregatita.
Se da tortul o ora la cuptor, se decoreaza cu fasiute de coaja de portocala si se taie cat este cald.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii