O tava de prajituri cu diametrul de 20 cm se tapeteaza cu hartie de copt.
Nucile se macina fin, se separa albusul de galbenus. Galbenusul se amesteca cu zaharul 4 minute, cu mixerul, se adauga treptat untul, nucile, esenta de vanilie.
Se bat albusele tare, se adauga treptat in amestecul de mai sus, se toarna compozitia in tava si se coace 50-60 min.
Se lasa la racit dupa care poate fi servita cu frisca si cu sirop de ciocolata, se poate servi si rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii