Crema: Se freca galbenusurile cu zaharul, untul, cacao. Se incalzeste putin,apoi se adauga nucile si dupa ce compozitia devine o crema consistenta se pune la rece.
Blatul: Se taie in doua. Se insiropeaza cu un sirop ca la blatul de mere. Apoi se unge cu un strat de crema si unul de albusuri batute cu o cana de zahar. Se aplica a doua parte a blatului si se procedeaza la fel.
Deasupra se poate pune si frisca.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii