Intr-o cratita mai mare - 4-5 litri - se face un sirop din apa si zahar, cand apa clocoteste se adauga nucile macinate si se fierb putin.
Dupa ce s-a racit compozitia, se adauga treptat cacao, faina si vanilia, galbenusurile unul cate unul si la urma albusurile spuma.
Se coace la cuptorul preincalzit 40 min.
Se poate servi simlu sau cu dulceata de visine, mure, afine - o dulceata mai acrisoara, recomand - sau cu frisca.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii