Punem intr-un bol untul taiat cubulete,ouale,zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare.Mixam pana obtinem o crema omogena.Adaugam coaja rasa de la cele 2 lamai si punem alternant cand putina faina amestecata in prealabil cu praful de copt si cernuta,cand turnam putin lapte pana terminam ingredientele.Ungem o tava cu unt si o tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia in ea.Merele trebuie taiate felii si puse in raza peste aluat.Se presara deasupra zaharul brun si se coace la 180grade timp de aprox.50-60min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii