-Se pune zaharul la ars,iar cand e caramelizat tapetam cu el bine vasul
-Merele se curatade coajasi se scobesc inauntru
-Se face blatul,se adauga faina in ploaie,si se amesteca cu o lingura de lemn
-Siropul de la dulceata se amesteca cu nucile(macinate pe jumatate)si zaharul
-Se umplu merele,tava se unge cu 50 gr unt ,se pun merele in tava si blatul peste ele la foc
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii