Intr-un vas se amesteca ouale, zaharul, putina sare si se omogenizeaza bine. Treptat se adauga faina, drojdia si laptele. Se amesteca bine. Merele se curata de coaja, se taie felii subtiri si se insiropeaza cu sucul de lamaie. Se lasa sa se macereze 15 min, dupa care se amesteca cu aluatul facut inainte. Se amesteca bine si daca este nevoie se adauga si putin lapte.
Se unge o tava care se poate da la cuptor cu margarina, se tapateza cu faina sau cu pesmet si se toarna compozitia. Se coace timp de 40-50 min la 180 grade. Se serveste cu zahar pudra deasupra.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii