Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, faina si coaja rasa de lamaie. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pentru aproximatib 30-35 minute. Apoi se scoate si se lasa la racit, dupa care si taie blatul in doua pe orizontala si o data pe verticala, astfel incat sa se obtina 4 niveluri.
Pentru crema se amesteca faina cu zaharul cu cateva linguri de lapte rece pana se obtine o compozitie ca la budinca. Restul de lapte se pune la fiert. Cand fierbe laptele se adauga compozitia de mai sus si se lasa la fiert pana se leaga. Dupa ce se raceste, se amesteca cu untul frecat spuma si cu sucul de lamaie. Blaturile se insiropeaza cu un sirop din apa cu suc de lamaie, se umple cu crema si se orneaza dupa preferinte.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii