Pentru blat ouale spuma timp de un minut. Se adauga treptat zaharul si zaharul vanilinat si se mai bat doua minute.
Se amesteca faina cu gustinul si praful de copt si se incorporeaza in compozitia de oua si se mixeaza timp de 2 minute la viteza mica. Aluatul se toarna intr-o forma de copt, cu diametrul de 26 cm., unsa si tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptorul preincalzit timp de 25 min.
Dupa coacere, blatul se desprinde din forma si se lasa la racit.
Blatul se pune in forma de copt inapoi.
Pentru crema de iaurt se dizolva gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj.Iaurtul se amesteca cu zaharul si zeama de portocala, se adauga usor gelatina amestecand incontinnu, apoi se adauga smantana. Se toarna peste blat si se da la frigider 3 ore. Se spala fructele,se curata si se orneaza tortul. Pana la consumare se pastreaza la frigider.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii