Pentru blat ouale spuma timp de un minut. Se adauga treptat zaharul si zaharul vanilinat si se mai bat doua minute.
Se amesteca faina cu gustinul si praful de copt si se incorporeaza in compozitia de oua si se mixeaza timp de 2 minute la viteza mica. Aluatul se toarna intr-o forma de copt, cu diametrul de 26 cm., unsa si tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptorul preincalzit timp de 25 min.
Dupa coacere, blatul se desprinde din forma si se lasa la racit.
Blatul se pune in forma de copt inapoi.
Pentru crema de iaurt se dizolva gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj.Iaurtul se amesteca cu zaharul si zeama de portocala, se adauga usor gelatina amestecand incontinnu, apoi se adauga smantana. Se toarna peste blat si se da la frigider 3 ore. Se spala fructele,se curata si se orneaza tortul. Pana la consumare se pastreaza la frigider.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii