Pentru a muia piscoturile facem un sirop din cafea si zahar, lasam sa se raceasca si apoi adaugam vermutul, nessul si zaharul vanilat. Frisca se mixeaza. Pentru a nu se muia prea tare muiem fiecare piscot separate in sirop. Intr-o forma dreptunghiulara asezam un strat de frisca, unul de piscoturi, unul de frisca, inca unul de piscoturi si la final inca unul de frisca. Dam la rece pentru 4 ore.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii