BLAT . Albusurile se bat cu zaharul pina se intaresc, se incorporeaza galbenusurile pe rind, se adauga praful de copt,apoi faina.Se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina. CREMA . Albusurile se bat spuma cu zaharul si zeama de lamiiepina se intaresc apoi se adauga treptat fructele zdrobite.Dupa ce s-a racit blatul se taie , se insiropeaza putin si se umple cu o parte din crema. Cu restul de crema se imbraca tortul sise rade ciocolata
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii