Mentionez ca daca faceti clatitele precum instructiunile voastre nu stiu daca iese asa de bun.Acele clatite sunt facute special pentru a nu se praji prea tare sau a fi prea tari asa ca v-as ruga sa urmariti cu atentie modul de preparare a clatitelor.
Crema: Eu am folosit 2 budinci diferite pentru a da un aspect placut.Puteti folosi absolut orice crema vreti si de ce nu sa adaugati fructe confiate.
Glazura: Eu deasupra am pus o frisca la plic,am bagat tortul la frigider pentru a se intari frisca si apoi am cumparat un plic de glazura de ciocolata si am pus deasupra.
Acest tort se poate servi la aniversari,intr-un weekend sau de ce nu in viata de zi cu zi.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii