Video cu demonstrarea retetei
http://www.youtube.com/watch?v=1HTihRG4yH4
Daca aveti un blender cu puterea de peste 1000W atunci compozitia va iesi cremoasa si fara bucatele de nuci. Daca nu, puteti sa macinati migdale sau caju-ul in prealabil si faina rezultata se va lasa la inmuiat pentru 15 minute. Cu grija se strecoara cu ajutorul unui tifon sau punga speciala, si se adauga in blender alaturi de celelalte ingrediente.
Toate ingredientele cu excepția ultimelor trei, se amestecă în blender până la omogenizare. Compozitia va fi moale insa nu este nici o problema deoarece o veti lasa la congelator sa se intareasca. Se toarnă compoziția rezultată într-un inel culinar care se va introduce la congelator pentru o oră, sau până la întărire parțială. Inainte de servire, se va lasa in jur la 10 minute la temperatura camerei. Este un tort extraordinar de cremos, fin si delicios atat in zilele de iarna, dar si racoros in zilele de vara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii