Blatul pregatim asa:
Separam albusurile de galbenusuri, iar albusurile le batem spuma cu zaharul vanilat si cu zaharul pana devine o bezea tare, apoi adaugam galbenusurile, faina, praful de copt, cacao si uleiul le amestecam toate pe rand apoi intr-o tava unsa si tapetata punem compozitia, unde o dam la cuptor la foc mic.
Facem testul cu scobitoarea ca sa vedem cand e gata tortul.
Lasam sa se raceasca, apoi il taiem in doua si il umplem cu crema pe care o pregatim astfel:
Crema o pregatim dupa instructiunile de pe plic,iar cand e gata o amestecam cu nuca bine apoi umplem tortul cu ea.
Glazura o pregatim astfel:
-intr-un vas punem ciocolata rupta in bucati o dam la foc mic pana se topeste apoi adaugam uleiul si amestecam bine, apoi o puem peste tort de la miljoc spre margini.
Decoram tortul cu frisca dupa ce se intareste glazura.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii