Tort de ciocolata cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Tort de ciocolata cu visine

Ingrediente

  • • oua
  • • faina
  • • ulei
  • • zahar
  • • praf de copt
  • • ciocolata
  • • lapte
  • • arahide
  • • visine
  • • unt

Mod de preparare

Din impletirea oualor, uleiului, fainii si zaharului se naste pufosenia blatului nostru. Intre straturile pufosului am adaugat o crema delicioasa de ciocolata, arahide, unt si visine ca apoi s ail ingropam cu totul sub un morman de ciocolata si lapte pentu desfatarea simturilor dumneavoastra. Se serveste cu sirop de ciocolata topita si frisca de casa batuta zdravan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise