1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele aparte.se adauga faina,albusele nuca si stafidele(trebuie trase prin faina),la sfarsit se adauga drojdia.2)Se unge o forma rotunda cu unt sise tapiteaza cu faina,se toarna blatul si se da la copt 40 min.3)Se pune la topit ciocolata cu smantana la foc mic pana se ingroasa amestecand incontinu.Se imbraca tortul si se orneaza cu nuci taiate sau ciocolata alba rasa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii