Se amesteca intr-un castron zaharul, oualele, nucile tocate si o ceasca de cafea pregatita inainte (neindulcita). Ciocolata si untul se topesc la bain-marie impreuna dupa care se toarna peste compozitia de mai sus si se amesteca. Apoi se incorporeaza praful de copt, amidonul si zaharul vanilat. Se amesteca usor pana devine o compozitie omogena care se pune apoi intro forma de tort si se da la cuptor aproximativ 50 min in functie de cuptorul fiecaruia.
Pentru glazura se incalzeste smantana impreuna cu ciocolata rasa, amestecandu-se pana se topeste ciocolata, dupa care se toarna pe tort.
Se poate servi rece si glazurat cu ciocolata sau frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii