Ingrediente
-unt-100g, -zahar-100g, -oua-5, -faina-20g, -cacao-12g, -1 lingura lapte-, -300g ciocolata, -un varf cutit sare-
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
7 voturi
Mod de preparare
Intre timp galbenusurile, zaharul si laptele se amesteca bine cu mixerul pina devin o crema spumoasa. La aceste ingrediente se adauga putin cite putin faina care a fost amestecata cu cacaua si usor se incorporeaza ciocolata topita cu untul. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare.Se tapeteaza o tava cu hartie ulei si faina si se pune compozitia preparata.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 mai 2009
Vera, de ce i-ai spus tort?
mihaela (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009
Ii mortal de buna.
vera (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009
Nu uitati ca aceasta prajitura se coace o jumatate de ora 160°C trebuie sa ramana umeda in interior deci nu o coacetui mai mult,si pudrati cu zahar!!!