Facem doua blaturi normale, de cate 10 oua fiecare. Le dam la cuptor pt 25 minute, apoi le punem la racit. Dupa ce se racestetaiem blatul il taiam in doua si il insiropam cu un sirop pregatit din esenta de rom,cirese negre si zahar. Lasam blatul sa stea pana pregatim crama. Crema o pregati astfel:punem intr-o craticioara,10 linguri de zahar 150gr ciocolata alba data pe razatoarea mica,4 linguri de faina si 200ml lapte,pe toate le punem pe foc mic pana ce se ingroase, invartind continu. Dupa ce se raceste crema adaugam si untul. Cu aceasta crema umplem tortul. Pt invelit folosim ciocolata neagra si pt ornat ciocolata alba ramasa si frisca batuta tare.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii