pentru blat:se bat albusurile tare, se adauga zaharul,apoi galbenusurile cate unul si faina. Se bat toate. Se unge forma sau se tapeteaza cu hartie si se baga la cuptor.Inainte de a fi bagat la cuptor, acesta tb incalzit si nu tb deschis cat tp e blatul inauntru decat dupa 30 de minute, altfel se lasa.Dupa ce se scoate blatul se lasa sa se raceasca, se taie in 2, se insiropeaza si se umple cu crema.
Crema: se amesteca toate ingredientele pe baie de aburi si se lasa 10 minute sa se raceasca.
Dupa ce s-a racorit se baga untul si se amesteca. Dupa ce l-am format se pune pe deasupra glazura.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii