TORT DE BRANZETURI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 pachete de branza de vaci grasa
  • 2 ardei capia
  • 1 lingurita boia
  • 100 g mazare congelata si fiarta
  • 1 legatura marar
  • gelatina din 2 pliculete (atentie! cumpara gelatina pentru interior
  • nu din cea pentru ornarea torturilor)

Mod de preparare

Intai prepari gelatina dupa indicatiile de pe pachet. Pui mazarea la fiert in apa clocotita si, cand fierbe aceasta, dai branza de vaci prin blender sau prin masina de ticat sau o pasezi cu furculita. Trebuie obtinuta o pasta cat mai fina. Treci prin blender si cei doi ardei capia taiati pe care ii lasi separat si, de asemenea, mazarea fiarta. Imparti toata cantitatea de branza in trei si pe fiecare o amensteci asa: o parte numai cu marar tocat, o parte numai cu pasta de ardei si boia si o cealalta parte cu mazare. Infiecare dintre cele trei parti pui gelatina pregatita, pe care o iamparti la randul ei in trei parti. Pui fiecare strat intre-un vas si lasi la frigider cca 1 ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise