1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Sfarama biscuitii, apoi amesteca-i cu alunele macinate.Adauga untul topit si pune compozitia obtinuta intr-o tava de copt rotunda si apas-o usor.Da baza la copt 10 minute.
2. Intre timp prepara umplutura.Amesteca iaurtul cu semintele de vanilie. Amesteca bine branza cu zaharul, faina, vanilia , ouale si 300 gr iaurt.Torna amestecul obtinut in tava si da prajitura la copt 10 minute la 180ᵒC, apoi mai las-o 30-40 minute la 140ᵒC.Cand va fi gata, umplutura va fi inca usor moale si se va misca daca o vei scutura.
3. Intinde deasupra restul de iaurt si da prajitura la copt inca 2 minute.Opreste cuptorul si lasa prajitura sa se raceasca in cuptor.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii