Tortul acesta este minunat! Simplu, economic, rapid si usor de facut! Si cred ca mai pot adauga cateva atribute, dar va las sa va convingeti si singuri.
Punem intr-o oala 600 ml de apa, zahar, esenta de vanilie, vodca si lasam sa dea in clocot. Adaugam merele rase amestecate cu sucul de lamaie, scortisoara, apoi budinca de vanilie. Vom fierbe timp de aproximativ 10 minute la foc mediu, amestecand din cand in cand, astfel incat sa nu se lipeasca compozitia de oala. In ultimul minut de fierbere adaugam gelatina (praf) si amestecam continuu. Luam vasul de pe foc si lasam sa se raceasca complet. Intr-o tava punem un rand de biscuiti, apoi un rand din crema de mere rase cu budinca de vanilie. Repetam operatiunea, punand biscuitii (daca se poate in aceeasi ordine cu stratul de la baza), apoi crema de mere si terminam cu un strat de biscuiti. Punem tortul la rece pentru minim 3 ore, apoi il putem decora cu frisca si bucati de nuca. Pofta buna!
Gasiti alte retete de torturi pe blogul Diva in Bucatarie.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii