Tort de biscuiti

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Tort de biscuiti

Ingrediente

  • un pachet si jumatate de biscuiti petit beurre(pachet de 460g)
  • 2 plicuri de crema de ciocolata Dr.Oetker
  • 6 linguri de zahar
  • 500 ml lapte
  • 500 ml apa o lingura de cacao
  • o jumatate sticluta de rom si 3 linguri de zahar.

Mod de preparare

pregatiti crema dupa instructiunile de pe plic(500ml lapte,6 linguri zahar si cele 2 plicuri de crema),apoi pregatiti siropul(500ml apa,3 ling de zahar,o ling de cacao si dupa ce am luat siropul de pe foc adaugam rom).Crema o dam la frigider pina se raceste siropul.Inmuiem un pic biscuitii in sirop(nu ii tineti mult in sirop pentru ca se vor inmuia prea tare,doar ii scufundati un pic si ii scoateti repede)si apoi puneti crema intre doi biscuiti dupa care ii asezati drepti la capatul unei tavi si veti continua sa puneti crema biscuite crema biscuite pina cind veti ajunge in capatul celalalt al tavii.Apoi imbracati-l in crema.Cine vrea poate pune si frisca deasupra.Se serveste dupa 2-3 ore de stat in frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise