Tort de biscuiti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort de biscuiti

Ingrediente

  • 500g biscuiti petit beurre
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 4 linguri zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 l lapte pentru budinca + 500ml lapte pentru insiropat
  • capsuni pentru decor

Mod de preparare

Budincile se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la racit.

Se inmoaie biscuitii in laptele fiert cu zaharul vanilat si se aseaza unii langa altii intr-o tava dreptunghiulara.

Se aseaza un strat de budinca si se continua cu alt strat de biscuiti insiropati in lapte. Se pune din nou un strat de budinca, unul de biscuiti. La sfarsit se termina cu budinca si se orneaza cu fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise