Bati ouale spuma cu zaharul, adaugi faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao, amestecand usor. torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata si coci in cuptorul preincalzit circa 20 min.
Pui gelatina la inmuiat in apa rece ap. 10 min, amesteci usor branza cu zaharul si frisca lichida. Fierbi laptele cu fulgii de cocos. Iei vasul de pe foc, adaugi gelatina si amesteci pana se dizolva. Torni laptele peste amestecul de branza si amesteci pana se ingroasa.
Tai blatul in doua, asezi pe o parte din blat o parte din compozitie, pui bananele taate rondele de jur imprejur, ananas si kiwi-ul taiat cubulete mici, intinzi ink un strat de crema petse care asezi cealalta parte din blat, peste acesta pui restul de crema ramasa si ornezi cu fructe dupa bunul plac, dupa care torni jeleul care se prepara conform instructiunilor de pachet si dai la rece 2 ore inainte de servire.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii