1.Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius, in timp ce intr-un vas mixam toate ingredientele pentru blat, cu exceptia colorantului alimentar(se mixeaza ouale intregi cu zaharul,dupa care adaugam uleiul,esenta si la final faina in ploaie).
2.Cand compozitia a devenit omogena, o impartim in sapte parti egale si punem in boluri separate.
3.Adauga colorantii in boluri si amesteca pana cand obtinem o culoare uniforma.
4.Aseazam, pe rand, cantitatile in tavi si le coacem la cuptor timp de aproximativ 20 de minute.
5.Crema o preparam prin mixarea cremei mascarpone cu zahar pudra si ciocolata alba topita.
6.Pentru a asambla tortul curcubeu, trebuie sa punem intre feliile de blat colorate cate un strat de crema.
7.Putem aseza culorile in ordinea dorita sau in ordinea culorilor curcubeului.
8.La final decoram tortul cu frisca in culorile curcubeului.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii